Landbrukspodden

Oppdatert: 23.11.2018

Publisert: 26.11.2018

Psykisk helse i landbruket

Oppdatert: 23.11.2018

Publisert: 26.11.2018

Hvorfor er det enklere å snakke om forkjølelse og beinbrudd enn at man er deprimert, er bønder mer utsatt for «å møte veggen» enn andre yrkesgrupper og hva kan vi i næringa gjøre for å ta godt vare på hverandre?

Psykisk helse står på dagsorden når Tove Gundersen, leder i Rådet for psykisk helse, og Bjørn Gimming, 1. nestleder i Norges Bondelag, er gjester i ukes episode.

Lytt til podcast

Landbrukspodden er en halvtimes program der Elisabeth Sæther fra Norges Bondelag og Ola Hedstein fra Norsk Landbruksssamvirke inviterer interessante gjester inn for å snakke om dagsaktuelle tema.

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.

Abonnér på Landbrukspodden

Bli oppdatert hver gang det kommer ny episode av Landbrukspodden