Landbrukspodden

Publisert: 29.10.2018

Samarbeid med Mattilsynet

Publisert: 29.10.2018

Dyrevelferd står på agendaen i ukas episode av Landbrukspodden!

Hvordan jobber næringa og Mattilsynet best mulig sammen for god dyrevelferd på norske gårdsbruk?

Dette er tema når administrerende direktør i Mattilsynet, Harald Gjein, og veterinær i Norges Bondelag, Anja Fyksen Lillehaug, er gjester i ukas episode.

Lytt til podcast

Landbrukspodden er en halvtimes program der Elisabeth Sæther fra Norges Bondelag og Ola Hedstein fra Norsk Landbruksssamvirke inviterer interessante gjester inn for å snakke om dagsaktuelle tema.

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.