Podcast28.11.2017

Landbrukspodden ep. 10: Fra idé til virkelighet

28.11.2017

Landbrukspoddens nyeste episode handler om innovasjon i landbruket!

Vi har flyttet studio til lanseringen av kandidatene til Innovasjonsprisen 2018, og der møtte vi tidligere vinner av prisen, Harald Gether bak veksthusteknologien på Mære landbruksskole, og en av de nåværende nominerte, Hans Kristian Westrum fra Soil Steam International.

Noen av episodens temaer er:

  • Hva skal til for å gjøre en idé til virkelighet? Er innovatører annerledes enn alle oss andre?
  • Hvordan vet man egentlig at man har en veldig god idé?
  • Er landbruket en innovativ og fremtidsrettet eller sidrumpa og traust næring? Hva skal til for å få enda mer innovasjon i landbruket?

 

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.

Du kan også lime inn koden på denne lenken i appen og abonnere.

Lytt til Landbrukspodden!