Landbrukspodden, Podcast

Oppdatert: 16.10.2018

Publisert: 01.12.2017

Grønt og godt med Gartnerhallen

Oppdatert: 16.10.2018

Publisert: 01.12.2017

Poteter, tomater og gulrøtter får endelig plass i landbrukspodden når vi har fått administrerende direktør i Gartnerhallen, Elisabeth Morthen, inn i studio.

Gartnerhallen er organisasjonen som virkelig forvalter grønt gull: nemlig alle godsakene du møter i grønnsaksdisken på butikken.

Samvirket har en liten administrasjon, men en kjempestor omsetning, og de forvalter 60 prosent av norsk produksjon av frukt og grønt. Vi spør Elisabeth hvilke utfordringer norsk grøntnæring har i forhold til andre deler av landbruket? Og hvordan ser framtiden for norsk grøntbransje ut?

I tillegg til disse spørsmålene, er vi innom tema som:

  • Hvem er egentlig Gartnerhallen og hvilken rolle har de?
  • Er det mulig å øke norsk produksjon av frukt og grønt?
  • Hvilken rolle har teknologiutvikling hos norske gartnere? Og er teknologisk utvikling muligheter eller utfordringer?

Lytt til podcast

Landbrukspodden er en halvtimes program der Elisabeth Sæther fra Norges Bondelag og Ola Hedstein fra Norsk Landbruksssamvirke inviterer interessante gjester inn for å snakke om dagsaktuelle tema.

Abonnér på Landbrukspodden

Bli oppdatert hver gang det kommer ny episode av Landbrukspodden

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.