Podcast15.12.2017

Landbrukspodden ep 13. Kjøttets tilstand

15.12.2017

31 Reaksjoner

I denne episoden av landbrukspodden skal det handle om et av norsk landbruks viktigste produkter, nemlig kjøtt!

Hvordan står det til med norsk produksjonen av storefe, sau, kylling og svin, og hvordan jobber vi for at norsk kjøttproduksjon fortsatt skal være trygg og bærekraftig i framtida?

Elisabeth har invitert veterinær, husdyrekspert og fagdirektør, Ola Nafstad, i Animalia, til Store Studio i Landbrukets Hus for å snakke om kjøttets tilstand.

Her er noen stikkord fra samtalen:

  • Har nordmenn blitt kjøttfråtsere?
  • Trenger vi strengere krav til dyrevelferd?
  • Hva kan bonden gjøre for å forebygge sykdommer?
  • Hvordan er utviklingen for rødt kjøtt?

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.

Du kan også lime inn koden på denne lenken i appen og abonnere.

Hvis du ikke ønsker å bruke en dings for å høre på podcast så kan du bare høre på podcasten ved å trykke på den oransje playknappen: