Podcast22.12.2017

Landbrukspodden ep 14. Julespesial med Geir Skeie

22.12.2017

5 Reaksjoner

I denne episoden av Landbrukspodden skal det handle om julens viktigste tradisjoner, nemlig julematen.

Det blir julestemning i studio når Elisabeth Sæther og Ola Hedstein har besøk i studio av matekspert, kokebokforfatter og tidligere vinner av den prestisjetunge kokkeprisen Bocuse d’Or, Geir Skeie.

Her er noen stikkord fra samtalen:

  • Hvorfor har norsk mat blitt trendy
  • Hva er det beste tilbehøret til pinnekjøtt
  • Hvordan sikrer man sprø svor på ribba?

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.

Du kan også lime inn koden på denne lenken i appen og abonnere.

Hvis du ikke ønsker å bruke en dings for å høre på podcast så kan du bare høre på podcasten ved å trykke på den oransje playknappen: