Landbrukspodden, Podcast

Oppdatert: 16.10.2018

Publisert: 02.01.2018

Tilbakeblikk på landbruksåret 2017

Oppdatert: 16.10.2018

Publisert: 02.01.2018

Enhver podcast med respekt for seg selv må jo ha en nyttårsepisode som oppsummerer året som har gått. Landbrukspodden er intet unntak.

Elisabeth Sæther og Ola Hedstein har besøk av politisk redaktør i Nationen, Kato Nykvist, for å snakke om det landbrukspolitiske året som har gått.

Her er noen stikkord fra samtalen:

  • Hva var de største konfliktsakene i 2017?
  • Hvem kom seirende ut av årets jordbruksoppgjør
  • Hva kommer til å prege landbruksåret 2018?

Lytt til podcast

Landbrukspodden er en halvtimes program der Elisabeth Sæther fra Norges Bondelag og Ola Hedstein fra Norsk Landbruksssamvirke inviterer interessante gjester inn for å snakke om dagsaktuelle tema.

Abonnér på Landbrukspodden

Bli oppdatert hver gang det kommer ny episode av Landbrukspodden

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.