Podcast09.02.2018

Hva er fremtiden for norsk melkeproduksjon?

Hvordan skal TINE skape fortsatt vekst for sine eiere? Det er et av spørsmålene som diskuteres i Landbrukspodden denne uka.

09.02.2018

8 Reaksjoner

Norske forbrukere drikker stadig mindre melk og norske oster møter stadig økt konkurranse i ostedisken. Hvordan skal TINE skape fortsatt vekst for sine eiere?

I denne ukas episode av Landbrukspodden skal det handle om fremtidens melkemarked.

Elisabeth Sæther og Ola Hedstein har besøk at Johnny Ødegård, direktør for TINEs rådgivingsapparat, for å snakke om hvordan samvirket skal sikre verdiskaping basert på norsk melk også i framtida.

Samtalen handler blant annet om:

  • Klarer TINE møte behovene til den norske forbrukeren?
  • Hvordan jobber TINE for å styrke konkurransekrafta og vinne konkurransen mot importosten?
  • Hvilke konsekvenser vil utfasing av Jarlsbergeksporten i 2020 medføre?

 

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.

Du kan også lime inn koden på denne lenken i appen og abonnere.

Hvis du ikke ønsker å bruke en dings for å høre på podcast så kan du bare høre på podcasten her ved å trykke på den oransje playknappen: