Podcast03.11.2017

Landbrukspodden episode 8: Per Harald Grue

03.11.2017

0 Reaksjoner

I Landbrukspoddens åttende episode er tidligere departementsråd i Landbruks- og matdepartementet, Per Harald Grue, gjest i «Store Studio» på Landbrukets Hus i Oslo.

Her er noen av temaene som programleder Elisabeth Sæther og Per Harald var innom i løpet av episoden:

  • Landbrukspolitikk før og nå – hva kan vi lære av historien og er norsk landbrukspolitikk på riktig kurs?
  • Oppgjørets time – hvordan opplevdes de årlige jordbruksoppgjørene fra innsiden av departementet.
  • Norsk akevitts betydning for vår felles matkultur

Podcasten blir publisert i løpet av fredag 3. november.

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.

Du kan også lime inn koden på denne lenken i appen og abonnere.

Hvis du ikke ønsker å bruke en dings for å høre på podcast så kan du bare høre på podcasten ved å trykke på den oransje playknappen: