Podcast07.09.2017

Landbrukspodden – En podcast om landbruk, politikk og samfunn

Norsk Landbrukssamvirke lanserer nå en podcast om landbruk, politikk og samfunn!

07.09.2017

Nå kan du få med deg interessante samtaler om landbruk, politikk og samfunn mens du sitter på traktoren eller er på farten med landbrukets nye podcast - landbrukspodden!

Hva er en podcast?

En podcast er et slags radioprogram – som ikke går på radio. Du kan høre på podcasten når og hvor du vil, via pc, mobil eller nettbrett.

Hva er landbrukspodden?

Landbrukspodden er en halvtimes program der Elisabeth Sæther fra Norges Bondelag inviterer interessante gjester inn for å snakke om dagsaktuelle tema.

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lille Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher. Der søker du opp «landbrukspodden» og trykk på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.

Du kan også lime inn koden på denne lenken i appen og abonnere.

Hvis du ikke ønsker å bruke en dings for å høre på podcast så kan du bare høre på podcasten ved å trykke på den organsje playknappen: