Hvordan kan data om kua skape større verdier for bonden? med Harald Volden

Oppdatert: 21.02.2019

Publisert: 08.10.2018

Harald Volden er gjest i ukas episode av Landbrukspodden for å snakke om nye muligheter for den norske bonden.

Norsk landbruk er verdensledende innen datafangst og snart vet vi mer om dyra våre enn vi vet om oss selv. Hvordan kan denne dataen brukes til å skape større verdier for bonden og snakker i realiteten om et nytt eksporteventyr for norsk landbruk?

Harald Volden, fagsjef i TINE og professor ved NMBU, er gjest i ukas episode av Landbrukspodden for å gi os svaret!

Slik hører du på podcast

Det er mange måter å høre på landbrukspodden. Du kan høre på den fra nettleseren din på pc eller du kan bruke en app på nettbrett eller mobil.

Det er mange fordeler å bruke en app da du kan abonnere på podcasten og dermed få tilgang til nye episoder med en gang de er publisert. I tillegg kan du laste de ned og høre på de uten å være koblet til internett.

Hvilken dings har du?

Apple

Hvis du har en iPhone, iPad eller Mac kan du søke opp «landbrukspodden» i den lilla Podcast-applikasjonen, trykk på «abonner» og nye episoder lastes automatisk ned.

Android

Hvis du har en telefon eller nettbrett med operativsystemet Android må du laste ned en podcast-app, for eksempel DoggCatcher eller Stitcher.

Der søker du opp «landbrukspodden» og trykker på «abonner». Da lastes nye episoder automatisk ned og du fortsetter å bruke appen for å høre på nye podcaster.