Topp norsk gjerdeteknologi ettertraktet! med Øistein Aasen, TINE bonde, Oscar Hovde Berntsen, Teknisk leder, grunder og styremedlem i Nofence og Synne Foss Budal, som jobber med salg og Storbritannia satsning i Nofence

Gress er en viktig ressurs for norsk matproduksjon. Ved å utvikle ny, norsk beiteteknologi kan husdyra våre utnytte naturressursene våre enda bedre. Det er bra for dyra, bonden og kloden. Nofence er verdens aller første digitale gjerdeløsning for beitedyr.

I over 20 år har den norske gründeren Oscar Hovde Berntsen jobbet med å utvikle en teknologi som gjør fysiske gjerder overflødige, NoFence. Med hjelp av mobiltelefonen kan bonden tegne opp virtuelle gjerder. Dyra holder seg innenfor det dedikerte området ved hjelp av lydsignaler.

Øistein Aasen, TINE bonde, Oscar Hovde Berntsen, Teknisk leder, grunder og styremedlem i Nofence og Synne Foss Budal, som jobber med salg og Storbritannia satsning i Nofence, er med i podcasten hos programleder Frida Gunnestad Johansen denne uken.