Stilling ledig

Oppdatert: 15.07.2022

Publisert: 01.07.2022

Er du vår nye kollega?

Oppdatert: 15.07.2022

Publisert: 01.07.2022

Norsk Landbrukssamvirke søker deg som brenner for norsk matproduksjon, som ønsker å jobbe selvstendig og strategisk sammen med landbrukets samvirkebedrifter og som vil bli en del av vårt fagmiljø i Landbrukets Hus!

Stilling som spesialrådgiver/rådgiver

Norsk Landbrukssamvirke arbeider for 17 bondeeide medlemsbedrifter som sysselsetter 16 000 mennesker og omsetter for om lag 75 milliarder kroner. Hovedaktiviteten er knyttet til matproduksjon på norske råvarer kjent som merkevarer som TINE, Gilde, Prior og Hoff. Les mer på www.landbruk.no

Vi søker etter en person som har engasjement for norsk matproduksjon og ønsker å arbeide selvstendig og strategisk sammen med våre medlemsbedrifter innen kunnskap- og forskning, økonomisk forvaltning og andre prioriterte prosjekter. Den som ansettes vil medvirke på utforming av arbeidsoppgaver og gjennomføring av disse.

Stillingen krever bakgrunn innen relevant fag på bachelor/masternivå.

Du må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne, like å arbeide i team med medlemmer og samarbeidspartnere og beherske digitalt verktøy.

Vi tilbyr et fagmiljø med god innsikt i egen næring, politikk og samfunn og store utviklingsmuligheter

Lønn etter avtale og ordnede pensjons- og forsikringsforhold

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Gaute Lenvik, adm.dir, gaute.lenvik@landbruk.no, mob. 917 88 686

Søknad og CV sendes til gaute.lenvik@landbruk.no innen 15. august 2022. Søknader behandles fortløpende og ansettelse etter avtale.

Norsk Landbrukssamvirke er en interesseorganisasjon for 17 bondeeide samvirkebedrifter i landbruket.